USB lataus tarpeen ?

DIY (Do it yourself) tai TSI (Tee se itse) tyyliset oppaat ja niihin liittyvä keskustelu.
dieselgolf
Viestit: 52
Liittynyt: 9.1.2018 6:33

USB lataus tarpeen ?

Viesti Kirjoittaja dieselgolf » 30.12.2019 16:10

Minua alkoi niin nyppimään jatkuva naukuminen että missä se on taas se tupakinsytkäriin tungettava mollukka, että saan kännyyni virtaa...
On se vaan mielestäni outo möhkäle pidellä päivät pääksytysten tupakkisytkärin reiässä.
Möllykkä kun tietty estää kannen sulkemisen.

Siitäpä miettimään ja suunnittelemaan parannusta asiaan.

Golfissamme (-08 variantti) oli onneksi 2 vapaata kytkinpaikkaa siinä vaihdekepin edessä.
Ne irti ja tutkimaan kuinka siihen saisin nätisti kiinni parit USB latauspaikat.
Tilasin moisia parit : (yhden siis vain käytin, kun siinä on kaksi ulostuloa piuhanpäissä valmiina)

https://www.pedeled.fi/epages/pedeled.s ... -3A%20P%22

Ja sitten niihin tyhjiin kytkinpaikkoihin porasin parit reiät ja aloin varovasti askarteluveitsellä aukkoa suurentamaan. Aikani kun muovisia peitelevyjä vuoleskelin, sain nuo USBeet naftisti survottua niihin sisään.
Ja eikun autoon ja paikalleen. Takapuolelta vielä tiivistin/saumasin/liimasin ne kiinni Sikaflexin mustalla venekäyttöön tehdyllä massalla. Niin eivät putoa sisään jos joku hiukan rajumminkin niitä tuuppii.

Tupakinsytkäristä pöllin virran ja maan, kun siinä nenän edessä oli piuhat ihan tyrkyllä.
Tuo mielestäni muutenkin loistopaikka napata sähköt, kun tuo tupakinsytkärihän on päällä vain silloin, kun virrat on päällä autossa.

Aika nyhräys oli hämärässä sitten kytkeä ne siellä tuhkakupin alla, vaihdekepin edessä. Oli johdot tupakinsytkärissä ja sen syötössä sen verran lyhyet että meni tovi siinä peuhatessa. Siellä alla tosin sitten onkin ihan loistavasti tilaa tuolle möntille ja sen piuhoille. Jos teet samoin, jatka suosiolla jo valmiiksi tupakansytyttimen johtoja...
Tämä helpottaa asennusta tavattomasti.

Mutta nyt lopputuloksena on sitten 2 kpl kännyköille yms sopivaa latauspistoketta valmiina, siististi asennettuna pintaan siihen vaihdekepin ja tuhkiksen väliin. Ja lopputuloskin näyttää ihan hyvältä. Törröttävät pinnasta ylös noin millin verran. Tuon pinnan yli törrötyksen toki voi itse valita haluamakseen, työntämällä läpi just sen verran kun haluaa. Vielä parempi (ulkonäöllisesti) olisi, jos noissa olisi jotkut kansiläpätkin. Nyt nuo USBeet näkyy siinä avoimina, mutta tuon haitan kanssa on helppo elää.